Dispozitivul care intregeste confortul termic al locuintei tale

sistem it500

Tindem spre cele mai bune conditii de confort si suntem deseori dispusi sa investim oricat este necesar pentru a elimina orice senzatie de disconfort, mai ales cand vine vorba de cel asigurat de locuinta proprie. Atunci cand am rezolvat problema legata de sistemul de incalzire si rezultatele tot nu sunt cele ce le-am dorit, incepem sa intrebam intr-o parte si in alta legat de problema pe care acesta ar putea sa o aiba, respectiv de alternative prin care sa ii imbunatatim functionarea.

Daca micile trucuri la care apelam candva nu mai ofera deloc rezulatate sau randamentul atins astfel este nesatisfacator, ar trebui sa renuntam la aceste amagiri. Era tehnologiei in care traim ne pune la dispozitie atat de multe solutii prin care sa traim regeste – cel putin din punct de vedere al confortul termic. Termostatele inteligente sunt cele care ne ajuta sa aducem temperatura din locuinta la valoarea dorita, atat de timp de zi, cat si noapte. In fapt, avantajele pe care le prezinta acestea sunt mult mult mai complexe.

Termostatul – dispozitivul ce intregeste confortul din locuinta ta

Evolutia pe care a cunoscut-o piata termostatelor in ultimii ani este una deosebita. Daca initial optiunile erau limitate, acum ai posibilitatea sa alegi intre diverse termostate clasice, standard si intre cele performante, ce vin cu diverse functii.

Spre exemplu, sistemul iT 500 de la Salus Controls vine sub un design modern, nu impune dificultate in utilizare si poate fi controlat prin internet. Il intalnesti in casele celor care au dorit sa poata seta temperaturile fara efort si de la distanta. Se deosebeste printr-o serie de caracteristici diferite, chiar daca poate la prima vedere ar putea sa iti poate parea un aparat simplu.

Il gasesti in mai multe variante: cu receptor pentru centrala, cu receptor dedicate Vaillant, respectiv alaturi de senzorul pentru zona suplimentara. Spre exemplu, cel dintai tip permite optarea pentru o setare rapida. Astfel, vine in trei programe prestabilite, eventual poti opta pentru setarea unuia personal. Iata care sunt principalele caracteristici pe care le are sistemul iT 500.

  • Program pentru apa calda cu 3 porniri/opriri, alaturi de functie boost pentru 3 ore
  • Posibilitatea de a adauga programe de incalzire
  • Reminder pentru modul de vacanta
  • Alerta geo-locatie
  • Optiune pentru activarea caldurii de la distanta

 

Opteaza pentru un astfel de dispozitiv oricine doreste sa aiba parte de conditii excelente de confort termic in locuinta proprie. Daca nu prea ai fost deschis spre ce inseamna aparitie tehnologica, nu trebuie sa te privezi de aceste beneficii doar pentru ca este pe dinafara.

Ai la dispozitie tot felul de tutoriale care te invata cum sa montezi termostatul, dar si cum sa il folosesti ulterior, cum sa faci setarile si cum sa faci programe. Prin asta vreau sa iti spun ca e o parte ce nu ar trebui sa iti faca probleme. Si pana la urma poti cere oricand cuiva care se pricepe sa iti explice putin cum stau lucrurile.

Alege sa intregesti confortul termic al locuintei tale cu ajutorul unui sistem it 500. Dispozitivul il gasesti pe saluscontrols.ro si nu are un pret exagerat.