Află tu primul despre Stailer și anunță-i și pe ceilalți!

stailer

Stailer este despre omul actual al zilelor noastre care nu mai are timp de aproape nimic. Stailer este despre cum poți face lucrurile mai rapid, fără să faci compromisuri, numai că în materie de programări la salon. Nu este rezolvarea tuturor problemelor oamenilor, dar măcar este o soluție prin care poți merge la salon, te poți relaxa și te poți reîncărca cu energie, fără probleme că nu găsești un loc liber.

Utilitate, rapiditate și gratuitate – acestea sunt criteriile pe care le caută oamenii, iar Stailer asta oferă. Această platformă a fost creată pentru a facilita programările la salon. Totul se poate realiza online, pentru oricare dintre saloanele disponibile din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, București sau Cluj. Descoperă tu primul cum funcționează și mai apoi spune-le și prietenilor tăi.

Primii pași spre Stailer

Poate ești puțin timid la început. Așa este când descoperi lucruri noi, de obicei. Poate mai mult ești sceptic cu privire la această platformă. Află că nu există nici un cost ascuns și că poți utiliza platforma fără să descarci aplicații sau să pierzi foarte mult timp. Pe un browser de internet poți căuta www.stailer.ro și de acolo vei ști ce să faci.

Completezi informațiile necesare cu privire la ceea ce îți dorești. Trebuie să știi că aici ai parte de lista cu locuri libere pentru fiecare serviciu de beauty pe care îl găsești la un salon. Acum tu alegi la ce stilist vrei să mergi dintre cei disponibili, în ziua și la ora la care poți ajunge la salon și nu mai aștepți după programul unei singure persoane.

Poți afla din articolul acesta mai multe informații cu privire la acest aspect, alături de alte informații relevante. Până atunci află că poți face chiar și un cont pe Stailer, dar nu este o cerință obligatorie.

Cont sau nu?

Aici alegerea este tot a ta. Dacă vrei creezi unul, dacă nu poți utiliza în continuare platforma fără probleme. Trebuie să știi totuși că un cont vine la pachet cu anumite avantaje de care poți beneficia și reminderul este unul dintre acestea. Dacă ai cont poți seta un reminder care vine sub forma unui mesaj text pe telefon și acolo ai toate informațiile despre unde trebuie să mergi, la ce oră și alte detalii de acest gen.

Cu ajutorul contului poți vedea oricând programările pe care le-ai avut. Dacă ai uitat când te-ai tuns ultima dată, accesezi contul și vezi când și unde ai fost. Tot astfel poți găsi mai ușor stiliștii de care ai fost mulțumit și îi alegi astfel tot pe aceștia dacă sunt liberi. Oricum pe Stailer sunt înscriși profesioniști în domeniu care au experiență și sunt pasionați de ceea ce fac.

Contul are de fapt rolul de a-ți simplifica și mai mult viața, pentru că te ajută să nu uiți de programări și cu ajutorul său nu trebuie să mai completezi de fiecare dată informațiile tale personale. Faci o programare la salon și mai repede! Accesează Stailer și găsești stilistul pentru tine, fă acea schimbare de look și bucură-te în fiecare zi!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*