Cu Stailer este mai simplu ca oricând să ai momente de răsfăț la un salon de beauty

programare la salon cu stailer

Nu frecventăm saloanele de hair and beauty doar pentru a ne schimba coafura sau pentru a ne face un tratament facial. Ne place să mergem și pentru că avem nevoie de puțină relaxare. Nu putem trăi zilnic cu stres și probleme. Avem nevoie să le combatem prin anumite metode, iar unul dintre acestea este mersul la un salon de beauty.

Multe femei consideră că aceste locații sunt ca niște oaze de relaxare, unde se bucură de fiecare moment, unde se simt frumoase și răsfățate. Am putea spune același lucru și despre bărbați, pentru că atunci când merg să se tundă nu de puține ori cer în plus și un masaj capilar.

Așadar, saloanele nu sunt doar pentru a ne înfrumuseța sau îmbunătăți aspectul fizic, ci și pentru a ne relaxa și de a ne bucura de răsfăț. Însă, ce facem atunci când nu găsim un loc disponibil pe scaunul unui salon atunci când avem nevoie? Apelăm la platforma Stailer.

Cu Stailer, avem oricând la dispoziția noastră servicii de beauty

Dacă ești în căutarea unor saloane de make-up din Arad pentru că de curând ai aflat că trebuie să mergi la un eveniment important, programează-te cu platforma Stailer.

Stailer înseamnă digitalizare în industria de beauty, dar și siguranța că vei găsi un loc liber pe scaun atunci când tu ai nevoie. Concret, te poți programa online la un salon în mai puțin de 5 minute, fără a da niciun apel telefonic. Este mult mai eficient și mai simplu decât să pierzi ore întregi să suni dintr-o parte în alta, pentru a găsi un loc liber.

Este o platformă smart, care ne ajută să avem parte de servicii de beauty, ori de cât ori ne dorim. Ne putem programa online la orice oră din zi sau din noapte, fără a fi condiționați de ceva anume.

Stailer este o platformă cu servicii de beauty din ce în ce mai cunoscută în tot mai multe locații din România. Este activă în 20 de orașe și nu de oprește aici. Vine cu beneficii pentru toți cei care merg la saloane și le oferă experiențe de neuitat. Servicii de calitate premium, pentru că în cadrul saloanelor activează stiliști cu experiență în domeniu, ce sunt la curent cu tot ce este nou pe piață. 

Cei interesați pot alege un salon pentru vopsit, make-up, manichiură, pedichiură, epilat, pensat, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele. Poți afla alte detalii de aici.

Platformă complet gratuită

Beneficiezi de serviciile Stailer complet gratuit și te programezi cu ea ori de câte ori ai nevoie. Dacă astăzi ai fost invitată pentru mâine la un eveniment, cu Stailer ai toate șansele să arăți impecabil la acel eveniment. Nu trebuie să te programezi cu 2 săptămâni înainte, vei găsi garantat un loc liber în ziua în care ai tu nevoie. 

Intră și tu în comunitatea Stailer și bucură-te de avantaje oricând ai nevoie.

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*